Minder kosten met behulp van WordPress

Category Hosting

WordPress heb u absoluut eens langs zien komen wanneer jij bekend bent betreffende websites maken. WordPress begon als een programma voor bloggers. U kunt WordPress momenteel eveneens benutten wanneer je een website wil maken. Ingeval jij niets weet van scripts, kan jij met WordPress als nog helemaal zelfstandig een site maken! Dat is één van de beste dingen aan WordPress.

WordPress is een Content Management Systeem, of kort een CMS. Met de HTML code wordt een web site opgebouwd. Je hoeft deze code nooit te schrijven, dat doet de CMS voor jou! Uw website maken wordt erg simpel op die wijze! WordPress is de allergrootste CMS welke er bestaat echter uiteraard niet de enige. WordPress is gratis te downloaden en te gebruiken. Speciale thema’s en plug-ins kunnen geld kosten. Thema’s creëren & plug-ins creëren kan vanzelfsprekend altijd zelf. Dit kan een paar pluspunten hebben als bijvoorbeeld een snellere site.

Eén van de grootste pluspunten aan WordPress is dus dat je persoonlijk geen sjoege moet bezitten van codes en/of scripts. Een ander voordeel is dat u enorm veel kan doen met behulp van WordPress. Alsook de lage kosten blijven een meevaller, zo kan je veel meer uitgeven aan andere dingen. Eveneens kun je WordPress sites bekijken op al je apparaten. Één groot minpunt aan WordPress blijft de bescherming. Op zoek gaan naar lekken en gaten in WordPress is iets dat hackers leuk vinden. Wanneer er een redelijk aantal web sites op dezelfde server draaien, krijgt dit impact op de snelheid van jouw webpagina. Maar daar hoef jij je nooit zorgen over te maken want dat is bij benadering 8 keer per kalenderjaar. De updates worden volbracht door middel van 1 maal klikken.