Sleutel vast in het slot

Category Wonen

slotenmaker-plaatjeHet zijn van die dingen die ons allemaal wel eens overkomen. Je steekt de sleutel in het slot zodra je thuiskomt, maar het slot wil echt niet meer draaien. Balen is dat! Dat betekent dat je ook niet meer binnen kunt. De deur gaat immers niet open zonder sleutel. Sleutel Service in Amersfoort heeft hiervoor gelukkig de oplossing. Nu nog hopen dat u in de buurt woont, anders moet u heel lang wachten.

Deze slotenmaker heeft hart voor zijn klanten en zorgt er dan ook voor dat hij altijd binnen 30 minuten bij u is om u weer naar binnen te helpen. Niet alleen dat, maar hij doet dat ook nog eens op zo’n manier dat er 9 van de 10 keer geen eens schade aan de deur is. Bovendien is deze slotenmaker uit Amersfoort ook nog eens 7 dagen per week bereikbaar, tot wel 24 uur per dag. Zo weet u zeker dat u nooit onnodig lang voor een dichte deur staat. Dat is vooral erg fijn wanneer het weer koud is of wanneer het flink regent. U kan  zich niks anders wensen dan een vlotte vakkundige slotenmaker die zeer behulpzaam is.

Voorts rekent deze slotenmaker zeer lage tarieven voor zijn diensten. Waarschijnlijk is dat ook de reden dat vele klanten al sinds 1979 bij hem komen. Inmiddels is deze sleutel service uitgegroeid tot een waar familiebedrijf in Amersfoort. Kijk maar eens op de site van deze slotenspecialist, dan zult u ontdekken hoe vakkundig dit bedrijf is. Nu weet ik niet meer te schrijven over deze geweldige slotenspecialist.