aluminium ramen kozijnen

Aluminium ramen en kozijnen zijn goedkoper

Category Wonen

Duurzame ramen zijn goedkoper dan traditionele ramen. Het zal de meesten van u verbazen, maar ik kan het onderbouwen. Duurzame aluminium kozijnen en ramen worden tegenwoordig vervaardigd van oersterke materialen. Aluminium roest niet en staat er om bekend dat het zeer duurzaam is.

Aluminium ramen zijn lichtgewicht

Dit betekent dat de ramen amper zorgen voor een verzwaring van de bouwconstructie van uw huis. Bovendien zijn aluminiumramen eenvoudig schoon te maken en erg sterk. Dit maakt het aluminium raam een ideaal om te gebruiken in woningen.

Daarnaast staat aluminium ook bekend als milieuvriendelijk en duurzaam materiaal. Dit komt doordat het makkelijk gerecycled kan worden.

Prijzen van aluminium ramen

Bij aanschaf zijn de aluminiumramen natuurlijk door de nieuwe technieken wel wat duurder dan degene die we al jarenlang gewend zijn. Dit betaalt zich echter in de loop der jaren fors terug. Aluminium vereist weinig tot geen onderhoud waardoor u aanzienlijk bespaart op de kosten op de lange termijn.

Isolatie van aluminiumramen

Ramen van aluminium staan erom bekend dat zij goed isoleren. Hierdoor hoeft u minder te verstoken. Dit scheelt dus enorm in uw energierekening.

Installatie en montage van aluminiumramen

Installatie van ramen laat u over aan een vakman. Ja, u kunt het zelf doen. Maar zeg nou zelf, riskeert u graag een ruzie met uw vrouw wanneer er lekkage blijkt te zijn?