Nieuwe raamsloten in Amsterdam

Nieuwe sloten laten plaatsen, oude sloten laten vervangen, vernieuwen of repareren.. het is allemaal wat. Want welke sloten passen er nou het beste bij u en uw woning? In de onderstaande alinea’s vindt u informatie over verschillende raamsloten die geplaatst worden door slotenmaker Jackey.nl in Amsterdam.

Raamboom

Een raamboom is een bijzetslot dat u aan de binnenkant van uw raam plaatst. Dit slot bestaat uit een raamboom en een sluit- kom of haak. Omdat u dit slot alleen aan de binnenkant kan openen en sluiten is dit een perfecte oplossing voor een raamslot. Continue reading “Nieuwe raamsloten in Amsterdam”

Sleutel vast in het slot

slotenmaker-plaatjeHet zijn van die dingen die ons allemaal wel eens overkomen. Je steekt de sleutel in het slot zodra je thuiskomt, maar het slot wil echt niet meer draaien. Balen is dat! Dat betekent dat je ook niet meer binnen kunt. De deur gaat immers niet open zonder sleutel. Sleutel Service in Amersfoort heeft hiervoor gelukkig de oplossing. Nu nog hopen dat u in de buurt woont, anders moet u heel lang wachten.

Deze slotenmaker heeft hart voor zijn klanten en zorgt er dan ook voor dat hij altijd binnen 30 minuten bij u is om u weer naar binnen te helpen. Niet alleen dat, maar hij doet dat ook nog eens op zo’n manier dat er 9 van de 10 keer geen eens schade aan de deur is. Bovendien is deze slotenmaker uit Amersfoort ook nog eens 7 dagen per week bereikbaar, tot wel 24 uur per dag. Zo weet u zeker dat u nooit onnodig lang voor een dichte deur staat. Dat is vooral erg fijn wanneer het weer koud is of wanneer het flink regent. U kan  zich niks anders wensen dan een vlotte vakkundige slotenmaker die zeer behulpzaam is.

Voorts rekent deze slotenmaker zeer lage tarieven voor zijn diensten. Waarschijnlijk is dat ook de reden dat vele klanten al sinds 1979 bij hem komen. Inmiddels is deze sleutel service uitgegroeid tot een waar familiebedrijf in Amersfoort. Kijk maar eens op de site van deze slotenspecialist, dan zult u ontdekken hoe vakkundig dit bedrijf is. Nu weet ik niet meer te schrijven over deze geweldige slotenspecialist.

5 Tips voor goede sloten in Almere

vakantie sloten vervangen almereWe trekken allemaal wel eens even snel de deur achter ons dicht voor 10 minuten omdat we even snel de hond moeten uitlaten, of even snel naar de winkel moeten voor die laatste boodschap. Tegelijkertijd denken we dan vaak, ach, dat komt wel goed. Niet realiserend dat een inbraak maar enkele minuten nodig heeft om te kunnen gebeuren. Slotenmaker Almere geeft u tips om een woningbraak bij uw woning te voorkomen.

Continue reading “5 Tips voor goede sloten in Almere”

Wasmachine centrifugeert niet

Jarenlang heeft u uw wasmachine zonder problemen gebruikt. Gelukkig ook maar, want hij is voor de meesten van ons volledig onmisbaar in het huishouden. Helaas is uw wasmachine nu kapot. Uw wasmachine centrifugeert niet meer. Dit kan verschillende oorzaken hebben. In onderstaande artikel zullen wij de verschillende oorzaken en oplossingen van uw wasmachine probleem behandelen.

Continue reading “Wasmachine centrifugeert niet”