slotenmaker slot rotterdam

Sleutels kwijt in Rotterdam?

Category Wonen

slotenmaker slot rotterdamJe sleutels kwijt in Rotterdam tijdens het uitgaan? Even lekker ergens op het terras, of gewoon per ongeluk de deur achter je dicht getrokken? Het komt helaas vaker voor dan je denkt. Je bent buitengesloten en er is maar 1 ding dat je wilt. Naar binnen, en het liefst de deur schadevrij geopend. Slotenmaker Rotterdam 24 doet dit voor jou!

Schadevrij deur openen

Een deur openen is op zich niet zo heel lastig. Menig buurman kan wel bij jou in je slot porren, of een een raam openbreken. Maar laten we eerlijk zijn, dat is een korte termijn oplossing. Want daarna moet u alsnog een slotenmaker opbellen om een reparatie aan uw slot uit te voeren. De slotenmaker is in dat geval bezig met een schade te herstellen die er helemaal niet had hoeven zijn als je hem direct gebeld had. Een dure aangelegenheid dus. Zou je dus in het vervolg niet gewoon direct een goede slotenmaker tegen lage kosten bellen om je deur of slot schadevrij te openen?

Inbraakbeveiliging

Wanneer de slotenmaker er dan toch kan je hem het beste ook direct laten kijken naar de sloten die je op je ramen en deuren hebt. Met zekerheid kunnen we zeggen dat de meeste slotenmakers binnen een mum van tijd plekken kunnen aanwijzen waar inbrekers vrij toegang hebben. En niet alleen dat, maar de erkende slotenmaker zal ook direct een oplossing hebben om je huis beter te beveiligen. Dit kan bijvoorbeeld door anti-inbraakstrips, extra raamboompjes en anti-kerntrekbeslag. Gelukkig zijn de meeste inbraakpreventie voorzorgsmaatregelen niet zo duur en bespaart u zich een hoop kopzorgen op een eventuele inbraak.

Laat ook eens een erkende slotenmaker uit Rotterdam bij u kijken voor extra beveiliging. Wij adviseren onderstaande vakmannen.

Sloten vervangen in Rotterdam

Wanneer je je sloten laat vervangen is het zaak dat je de juiste sloten krijgt. Dit lijkt heel voor de hand liggend, maar er zijn tal van met name Duitse malafide slotenmakers. In programma’s zoals Kassa van VARA zijn deze slotenmakers al meermaals aan bod geweest. Zij rekenen voor de goedkoopste sloten van een paar tientjes rustig de klant een paar honderd euro. Voordat je je sloten laat vervangen is het dus altijd zaak om goed te informeren naar de prijzen. Een goede slotenmaker kan nooit van tevoren wat een nieuw slot voor uw deur precies gaat kosten in Rotterdam, maar hij kan u wel uitleggen waar de prijs afhankelijk van is. Zo zal hij u bijvoorbeeld informeren over de de dikte van de deur, en de diepte van de cilinder die bepalend zijn voor de prijs. Daarnaast zal hij willen weten in welke wijk in Rotterdam dat u woont. Een wijk waar veel inbraken plaatsvinden zal doorgaans namelijk vragen om een duurder slot met meer SKG sterren, dan een wijk waar minder inbraken plaatsvinden. Daarnaast zult u als u een hogere waarde aan goederen veilig achter slot en grendel wilt hebben, ook meer betalen voor een slot dan wanneer u geen waardevolle spullen thuis hebt. Zo ziet u, zomaar een slot vervangen in Rotterdam is niet aan de orde. Een goede erkende Rotterdamse slotenmaker stelt de juiste vragen, bekijkt uw situatie aandachtig en geeft daarna een exacte prijs op voordat hij begint met het vervangen van uw sloten.